Toimitusjohtajan terveiset

Toimitusjohtajan terveiset

KANNATTAVUUDEN SEURANTA
ANTAA UUDISTUMISELLE TARPEITA

Kotimaisen teollisuuden piirissä toimiminen on erittäin haasteellista. Olemme tehneet viime vuosina (vuonna) paljon toimenpiteitä joilla parannamme mahdollisuutta toimia kannattavasti jatkossa ja tarjota asiakkaillemme vahva ja kilpailukykyinen vaihtoehto.

Tulevaisuuden näkymät

Kasvatamme asiakaskuntaamme kattamaan laajemman kirjon teollisuuden aloja. Kehitämme edelleen jatkuvasti toimintaamme ja palvelutarjontaamme. Meille kunnia-asia on tarjota suomalaisille töitä ja tarjota asiakkaillemme hyvä luotettava vaihtoehto alihankintavalmistuksen osalta.

Tervetuloa keskustelemaan niistä tarpeista joita teillä on.

 

Pekka Bollström
Toimitusjohtaja

abb generaattorit ja moottorit
valmet paperin valmistuksessa tarvittavia laitteita
auramo trukkien apulaitteet
bellmer paperin valmistukseen laitteet
konecranes satama- ja teollisuusnosturit
aliko särmäyspuristin
hanlog prosessiteollisuuden laitteet
jarparo_logo

Jarparo Oy on erikoistunut vaativien teollisuuden investointihyödykkeiden valmistamiseen ja tuotekehitykseen. Tyypillisiä toimituksiamme ovat energiateollisuuden ja prosessiteollisuuden suuret laitteet, jotka sisältävät mekaanisen toimilaitteiston lisäksi vaativan automaation. Tarjoamme myös räätälöityjä- ja tuotekehityspalveluita.

SIJAINTIMME

jarparo sijainti

OTA YHTEYTTÄ

Kehitämme edelleen jatkuvasti toimintaamme ja palvelutarjontaamme. Kasvatamme asiakaskuntaamme kattamaan laajemman kirjon eri teollisuuden aloja. Pyrimme aina löytämään raaka-aine-, energia- ja kustannustehokkaat ratkaisut asiakkaillemme.  Ottakaa yhteyttä meihin niin kerromme lisää tuotteistamme ja palveluistamme. 

Wärtsilänkatu 99, FI-04440 Järvenpää, Finland 
+358 40 756 3234

jar.myynti@jarparo.com

www.jarparo.com